Loše i dobre stvari koje niste znali, a trebali bi!

Saveti kako štampa na tekstilu može bustovati vaš modni stil

devojka-poziranje

Bez obzira na sezonu, štampa na odeći je nešto što ne izlazi iz mode i čini da bilo koji stil izgleda modernije i bolje uklopljen. Ne postoji osoba koja nije upotpunila odevnu kombinaciju majicom sa printom – bilo da se radi o poruci koju želi da pošalje, popularnom citatu ili slici omiljenog benda. Sve ovo su načini da čak i najobičniju jednobojnu majicu, jaknu ili bilo koji drugi odevni predmet dodatno personalizujete i pokažete kako uz malo kreativnosti možete da promenite stil. Često štampom želimo da promenimo stil te možemo da se okrenemo rok stilu, nešto ležernijem ili sofisticiranom kako bismo uz par odevnih predmeta napravili mali pomak u načinu oblačenja.

Originalnost u punom jeku

Kada je u pitanju štampa na tekstilu, mogućnosti su vam neograničene i potrebno je ili da smislite sami šta želite ili da to prepustite profesionalcima. Ukoliko želite da se vaša kombinacija istakne, odlučite se za motiv koji je unikatan i originalan kako bi svi gledali u vas i poželeli da poseduju isti komad odeće. Od zanimljive šare sklopljene od vaših omiljenih boja do crteža koji ne mora da bude svima jasan i uočljiv, možete da se igrate sa bojama i oblicima koliko god želite. Ovo je najbolji način da istaknete svoju ličnost i pokažete da vama nisu potrebni modni trendovi koje ćete slepo pratiti, nego da vam je dovoljan samo jednostavan i običan komad odeće od kog možete da napravite nešto posebno.

Unesite smelost u život

Ležerniji stil je polako postao prihvatljiv i u poslovnim prilikama te sve češće viđamo kombinacije poslovnih odela sa opuštenijim majicama, haljine koje kriju interesantne natpise i slike i sakoe sa ispisanim porukama na rukavima. Sve ovo su pokušaji ljudi koji provode ceo dan u kancelariji da poboljšaju svoj poslovni stil i unesu malo zabave i smelosti u radni dan. Jedan crtež, poruka koja može poslužiti kao motivacija ili lik iz omiljene serije ili filma su samo jedan od načina da unesemo malo promene u ustaljene forme i ono što se smatra da je obavezna korporativna garderoba.

majce-stampa

Obratite pažnju na kvalitet

Nije svaka štampa na majici ista i ne izgledaju sve stvari iz jedne serije isto. Ukoliko se odlučite da iskažete vaš stil štampom na odeći, potrudite se da krajnji proizvod bude kvalitetan kako bi lepo izgledao i bio glavni adut u vašoj kombinaciji. Jedan od najboljih načina da to postignete jeste da vašu modnu kombinaciju krasi kvalitetna digitalna štampa na majicama koja će vam pomoći da iskažete svoj stil u najboljem svetlu. Ovakva štampa će vam omogućiti da majicu nosite iznova i iznova i pokažete svima da imate mnogo toga da pokažete kada je moda u pitanju.

Za sve prilike

Jedna od najvećih prednosti odevnih predmeta koji na sebi imaju štampu jeste da se mogu lako uklapati bez obzira na priliku. Tako jedna obična majica koja ima print može da bude deo kombinacije za posao, izlazak u grad ili opušteni odlazak na kafu sa prijateljima. Uz to, ukoliko je potrebno da u toku nekoliko sati odradite poslovni sastanak i produžite na ležerno druženje, uz nekoliko jednostavnih promena kao što su blejzer umesto duksa ili suknja umesto trenerke, možete da budete spremni za sve aktivnosti. Upravo ova praktičnost je glavni adut koji može da vam pomogne da unapredite svoj stil i budete spremni za sve što vas čeka u toku jednog dana.

Modni stil se stalno menja i potrebno je da pronađemo balans između udobnosti i izgleda i ključ upravo leži u pronalaženju stvari koje će nam omogućiti da u tome budemo uspešni. Štampa na tekstilu nam omogućava da stalno iznova menjamo stil i pronalazimo ono što nam najviše odgovara i u čemu se osećamo i izgledamo najbolje.