Loše i dobre stvari koje niste znali, a trebali bi!

Prve seksualne igračke u dugogodišnjoj vezi

ruka-seksi-igracke

Ni najčvršće dugogodišnje veze ne prolaze bez onih momenata kada se zapitate da li, i koliko dobro zapravo poznajete partnera, da li je spreman da odgovori na apsolutno sve vaše želje. Sigurno je da, nakon nekoliko godina veze, prilično dobro poznajete međusobne seksualne potrebe, jer nema šta niste probali kada je u pitanju klasičan seks, ali niste se usudili da eksperimentišete sa stvarima iz seksi šopa.

Ne postoji ni tema o kojoj niste pričali, čak ste se u razgovorima dotakli i seksualnih igračaka, vibratora, recimo, makar kroz šalu, i to je sve. Možda biste i probali, ali ne znate kako će druga strana reagovati, i što je najgore: plašite se da vas ne shvati pogrešno!

“Skeniranje” interesovanja: ako ne može direktno, idite obilaznicom

Ne gubite vreme smišljajući način na koji biste ste predložili korišćenje seksualnih igračaka već pođite od sopstvenih iskustava. Setite se početaka i načina na koji ste od poznanstva prešli na nivo veze. Sigurno je bilo različitih verbalnih igara, “ispitivanja terena” dvosmislenim pitanjima, aluzijama, ili navođenjem tuđih primera.

Bilo je bitno otkriti rakciju osobe koja je vaš trenutni partner da biste stupili u akciju. Isto je i sa predlogom o korišćenju seksualnih igračaka! Možete početi pričom da ste videli reklamu za vibrator, ili čitali o korisnim stvarima na temu njegovog korišćenja.

Jedna od mogućnosti je da počnete sa “ čuo sam kako su dve devojke za susednim stolom pričale..” Ako već poznajete sklonosti svog partnera onda će biti lako da se nađe pravac za zaobilazni put. Počnite u oblasti u kojoj se dobro poznajete i nađite mogućnost da umetnete nekoliko reči o seksualnim igračkama da biste “oslušnuli” interesovanje. Svrha ovih zaobilaznica je “skeniranje” reakcija partnera!

Nađite načina da oslušnete u kom pravcu ide interesovanje, ali da ne budete direktni. Možete čak izmisliti priču o tome da je jedan vaš prijatelj poklonio devojci vibrator… Ili da je nekome pristigla pošiljka u kojoj se, umesto naručenog parfema, našao mali vibrator upakovan kao poklon…

Pustite mašti na volju, na isti način kao što ste ispitivali zainteresovanost za vezu, potrudite se da saznate na koji način reaguje na mogućnost da koristite ponudu iz sex shopa.

Poslužite se lukavstvom

Ne, nije nemoralno pokušati i sa ovakvim stvarima, ako ste u dugogodišnjoj vezi, i ako mislite da će vam korišćenje vibratora, ili neke druge seksualne igračke produbiti vezu. Umesto vibratora, za početak možete pokloniti neku drugu stvar iz seksi šopa, nešto bezazleno kao što je seksi rublje, lisice, kostim, ulje za masažu ili slično.

Uz postepeno obogaćivanje postojećeg seksualnog odnosa sitnicama, strpljivost će, na kraju, sigurno doneti uspeh. Uz ovakve, sitne poklone koji su uvod, možete otvoriti i temu “ozbiljnijih stvari”. Pričajte usput, o emocijama, o željama, i ako je reakcija pozitivna, nema razloga da se stidite predloga, ili jednostavno, iznenadite partnera novim poklonom – minijaturnim vibratorom, na primer.

Zajednička akcija

Jedan od načina, ako naslućujete, ili ste sigurni da partner želi isto što i vi, jeste i zajednička kupovina. Poseta seksi šopu može biti namenska, ili usputna, kao deo šetnje ili šopinga uopšte. Bitno je da zajedno uđete unutra, makar radoznalosti radi.

U ambijentu u kome imate osoblje koje je spremo da odgovori na pitanja, da vam pokaže, ili objasni detalje ponude, imate i gotovo siguran pozitivan odgovor s druge strane. Pokažite interesovanje za, recimo jednostavan vibrator, i pitajte prodavca da li još slično ima u ponudi. Usput, nastojte da i vaš partner iznese mišljenje, da komentar, ili iznese zaključak.

Gledajte način na koji reaguje na ponuđene stvari! Iz reakcija svoje “druge polovine” lako ćete zaključiti u kom pravcu treba da nastavite. Zajednička odluka o kupovini, određene vrste vibratora, recimo, znači da je i partner spreman za sve mogućnosti koje ovakva spravica pruža.

U ovom slučaju, ostalo je samo da sve što ste čuli u šopu i primenite u praksi. Pri tome, nastojte da “dok je vruće” od partnera čujete i nešto više o njegovim seksualnim fantazima.

Moguće je da je izbor vibratora sa nekoliko mogućnosti tek početak za kolekciju seksualnih igračaka, time i more vrućih eksperimenata kojima vaš seksualni život dobija i jednu novu dimenziju.